Brand New Bureau Vroeger!

Hoezee! 
Op de niet al te stralende ochtend van 12 maart in 2019 zette ik mijn voorzichtige schreden in het rijk der ZZP-ers. Ik schreef me in als tekstschrijver bij de Kamer van Koophandel en daarmee is Bureau Vroeger (weer) een feit. 
En ik heb zin om aan de slag te gaan!

Minder zin heb ik doch, in de schaamteloze zelfpromotie bij het ondernemerschap schijnt te horen… Niet mijn piece of cake. Maar goed, omdat het moet…

Daar gaan we;

Zoek je iemand die jouw verhaal online of op papier kan vertellen? Ik schrijf je (web)tekst, persoonlijke verhaal of artikel graag voor je!
Door een mix van jarenlange ervaring, kennis van content, een persoonlijke benadering en ouderwetsche kwaliteit maakt Bureau Vroeger mooie teksten op maat. Voor bedrijven en particulieren. Vakkundig en integer.

Zo.
Dat is eruit.

Ben je benieuwd wat Bureau Vroeger voor jou(w bedrijf) kan betekenen? Mail me! Ik ga graag en vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden.

Of als je meer van het onderzoekende soort bent, kunt je bijvoorbeeld bij de bloemkooltelers van Westfresh, op de blog van DeCDPerserij.nl of op de site van Aeslupa zien wat ik zoal geschreven heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *